restaurant casa bradet
Descopera

Restaurant & Bar

Explorați savoarea culinară în restaurantul nostru, unde fiecare fel de mâncare este o capodoperă a gustului. Seara, relaxați-vă la barul nostru, unde băuturile sunt mixate la perfecție.

Experiente

Masaj Relaxant

Evadați în centrul nostru spa pentru un masaj relaxant, un refugiu perfect pentru revitalizarea corpului și a minții, oferind o experiență de neuitat de bine și relaxare. Sedintele de masaj se realizeaza doar cu programare la receptie sau la numerele de telefon afisate pe site-ul nostru.

masaj & spa casa bradet
foisor casa bradet
Natura & Confort

Foisoare

Savurați momente de pace în foisoarele noastre, înconjurate de natura magnifică. Acestea sunt locurile ideale pentru a citi, a medita sau pur și simplu a admira frumusețea munților.

Relaxare

Piscina exterioara

Piscina noastră exterioară vă invită să vă bucurați de o baie răcoritoare înconjurată de peisaje pitorești. Este locul perfect pentru relaxare și distracție sub soarele muntos.

piscina exterioara casa bradet
foisor casa bradet
Natura & Confort

Loc de Joaca pentru Copii

Descoperiți bucuria pură a naturii în locul nostru de joacă în aer liber la pensiunea noastră de munte. Un spațiu sigur și plin de distracție pentru cei mici, acesta este locul perfect pentru a alerga, a se juca și a explora, totul într-un cadru natural impresionant.

Incarcare Electrica

Statie de Incarcare

Ne angajăm să sprijinim sustenabilitatea și inovația. De aceea, vă oferim o stație modernă de încărcare pentru mașinile electrice. Situată într-un loc convenabil, aceasta vă permite să vă încărcați vehiculul în timp ce vă bucurați de frumusețile naturale sau de un moment de relaxare.
Pentru încarcare aveți nevoie de un cablu Type 2.

statie incarcare casa bradet
Yoga

Yoga

La pensiunea noastră, credem că echilibrul perfect între minte, corp și spirit se găsește în îmbrățișarea naturii. Înconjurat de natură și aer curat de pădure, spațiul nostru dedicat yoga oferă o escapadă liniștită de la agitația cotidiană. Fie că ești începător sau un practicant avansat, te invităm să te reconectezi cu tine însuți printr-o serie de sesiuni de yoga inspiratoare, menite să îmbunătățească flexibilitatea, forța și pacea interioară.

yoga casa bradet