O experiență a simțurilor...
Restaurant Casa Brădet

Restaurantul nostru, situat la parterul locației, vă invită într-o călătorie culinară unde tradiția se întâlnește cu gustul autentic. Aici, puteți gusta dintr-o varietate de delicioase mâncăruri tradiționale, pregătite cu măiestrie de către bucătarii noștri. Meniul nostru cuprinde preparate din carne de pui, porc, pește, vită, alături de o selecție de paste, supe și ciorbe. Și pentru că nicio masă nu este completă fără desert, vă oferim o gamă de dulciuri rafinate, fiecare având o poveste de spus.

Atmosfera restaurantului este caldă și primitoare, cu un decor care reflectă frumusețea și simplitatea naturii înconjurătoare. Fie că alegeți să luați masa în interiorul elegant sau pe terasa cu priveliște splendidă, fiecare moment petrecut aici este o experiență memorabilă.

La barul situat în incinta restaurantului, atmosfera se transformă, oferindu-vă locul perfect pentru relaxare și socializare. Aici, vă puteți bucura de o gamă diversificată de băuturi spirtoase, cocktail-uri inovatoare, limonade răcoritoare și fresh-uri naturale. O selecție de vinuri atent alese, băuturi tradiționale, cafea de cea mai bună calitate și derivatele sale completează meniul nostru variat, asigurând că fiecare oaspete găsește ceva pe gustul său.

În fiecare seară, barul devine un spațiu vibrant, unde povestirile se împletesc cu râsete, iar băuturile sunt servite cu pasiune și profesionalism. Fie că preferați un vin fin, un cocktail creativ sau doar o cafea aromată, barul nostru este locul unde fiecare băutură este mai mult decât un simplu răsfăț - este o experiență.

Restaurantul și barul nostru sunt adevărate sanctuare ale gustului și relaxării, locuri unde fiecare masă și fiecare pahar celebră diversitatea și bogăția culinară a zonei. Vă așteptăm să vă delectați cu preparatele noastre și să vă bucurați de atmosfera noastră unică, unde fiecare vizită devine o amintire prețioasă.

Program
  • Micul Dejun: 08:30 – 10:30

  • Program Restaurant: 08:00 – 22:00

Daca doriti sa serviti masa, va rugam sa faceti rezervare la unul din numerele de telefon 0744787672 sau 0746509496 pentru a va asigura ca restaurantul nu este gazda vreunui eveniment. Va multumim!

Casa Brădet
Selectie din Preparatele Noastre Culinare
Restaurant & Bar
Casa Brădet | Pensiune 4 Margarete

Restaurant & Bar

Casa Brădet | Pensiune 4 Margarete

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar
Restaurant & Bar
Casa Brădet | Pensiune 4 Margarete

Restaurant & Bar

Casa Brădet | Pensiune 4 Margarete

Restaurant & Bar

Restaurant & Bar